Hem » Interflora Rabattkod

Interflora Rabattkod

Hämta hem en Interflora rabattkod redan idag, och det kan leda till en rabatt på valfritt köp av blommor och buketter. Hos Interflora kan du bland annat välja mellan tulpaner, krukväxter, rosor, buketter, solitärer, företagsblommor, choklad och en hel andra blommogram.

Nedan får du mer information kring senaste erbjudanden och kampanjerna som återfinns hos blombudet.

Interflora Rabattkod

Rabattkod Interflora

Senaste kampanjen!

Observera: om det inte dyker upp en ruta med en Interflora rabattkod innebär det att det inte finns något erbjudande just nu.

Interflora – Sveriges populäraste blombud

Att ge någon blommor för att visa omtanke är något vi har gjort i hundratals år. Under 1700 och 1800-talet använde unga förälskade olika blommor för att skicka hemliga meddelanden till varandra. Vi har inte bara använt blommor för att uppvakta eller visa omtänksamhet, de hade även en viktig funktion i krigstider. Under andra världskriget var många sätt att kommunicera helt avstängda eller otillgängliga. Det gick dock fortfarande att skicka blommor över stora delar av världen vilket gjorde att många använde ett blombud för att berätta att de var i säkerhet.

Historia

Interflora grundades för nästan 100 år sedan, den 22 september 1923, när några svenska blomsterhandlare bestämde sig för att gå samman för att skapa en organisation för blomsterförmedling. Anledningen var att de ville modernisera och förbättra blomsterhandeln i Sverige. 1946 bildades den internationella organisationen som finns än idag.

Den är indelad i en europeisk, en brittisk och en amerikansk del med gemensamt huvudsäte i Chicago, USA. År 1979 skapades deras första butikskedja i Sverige och knappt 10 år senare började Interflora bli marknadsfört som butikskedja medan blommogram som blomsterförmedling. Sedan 2017 har alla interflorabutiker världen över samma logga och konceptet.

Interflora idag

Det finns idag två olika butikskoncept, interfloras egna butiker och deras ombud. Interflora AB är ett svenskt företag som specialiserar sig på blomsterförmedling och blomsterfackhandel. De är en del av den internationella organisationen Interflora. Idag finns det ungefär 600 butiker och ombud i Sverige, vilka kan leverera Interfloras produkter. Majoriteten av beställningarna de behandlar är olika former av blombud, men de erbjuder också andra alternativ. Förutom en vacker bukett med till exempel rosor, så kan du idag skicka flera olika presenter till någon du tycker om. Det kan vara olika presentboxar eller choklad.

Blommogram – Interflora blombud

Blommogram blev av Interflora inregistrerat som ett varumärke år 1952. Det var faktiskt Sveriges dåvarande kung, Gustav VI Adolf, som fick motta Sveriges första blommogram. Ordet har blivit såpass populärt att det många gånger felaktigt används för blomleverans från vilken aktör som helst.

Du kan välja en klassisk bukett med rosor eller tulpaner eller kanske en som går med säsongens färger. Du kan dessutom låta floristen få fria händer och skapa något speciellt åt dig, eller så kan du designa din egen bukett. Om du föredrar att skicka en krukväxt så finns det också där många olika alternativ, både stora och små växter som passar både inomhus eller ute i trädgården. Något att komma ihåg är att vissa av de större krukväxterna är beställningsvaror och därför en leveranstid på 7-10 dagar.

Presentboxar

De har dessutom ett stort och välsorterat utbud av presentboxar som passar för många olika tillfällen. Även om nästan alla blir glada av att få blommor, så finns det tillfällen när det passar bättre att skicka något annat. Deras presentboxar är ett bra alternativ när blommor inte passar men du ändå vill kunna skicka en personlig present.

Några trevliga exempel på presentboxar du kan hitta på interflora är:

  • Delikatessbox lyx – En låda full med olika delikatesser som exempelvis oliver, tapenade, citronpesto, frö-kex och mycket annat gott.
  • Fikabox – Perfekt när du vill bjuda någon på fika men inte kan vara med själv. Du får bland annat ekologiskt kaffe, svart te, honung samt olika kakor.
  • Spa-kit lyx – En låda full med produkter som tillverkats enbart av naturliga ingredienser. Varför inte skämma bort någon med ett doftljus, bodybutter, läppbalsam och andra spa-produkter?

Du kan dessutom skicka en nallebjörn och filt till någon som har en nyfödd, eller ett silverarmband till någon du vill visa att du bryr dig om lite extra. En sak som är bra att komma ihåg är att det enbart är blombuketter och krukväxter som kommer fram samma dag. Deras presentboxar blir skickade med Postnord och måste därför bli uthämtade av mottagarenpå närmaste utlämningsställe.

Chokladogram

Ett chokladogram är precis som blommogram ett registrerat varumärke som ägs av Interflora AB. Konceptet och tanken bakom är detsamma, men som du kanske förstår av namnet så skickar du choklad istället för blommor. De har ett bra utbud och det finns något för alla smaker, även för den mest kräsne. Du kan skicka allt ifrån små chokladpraliner till stora presentboxar.

Det finns dessutom både veganska och ekologiska alternativ. Precis som med blombuketter, erbjuder de olika färdiga kit för olika firanden, som studenten eller födelsedagar. Du kan också plocka ihop en egen låda med dina personliga favoriter. Några exempel på vad du kan köpa via chokladogram är:

  • Pralinhuset – En ask med 12 lyxiga praliner, alla med sin unika smak. Du kan få samma praliner med en examensnalle till deras student- och examenspresent.
  • Finsmakarna – En ask med belgiska praliner och en lakritsstrut med hallon och vit choklad.
  • Vegansk choklad – Chokladkakor med jordgubbar och hasselnötter, alternativt neutrala utan fyllning.

Interflora rabattkod och kampanjer

Det finns många sätt du kan gå tillväga om du vill ha en interflora rabattkod eller ta del av deras kampanj interflora. Om du är medlem i deras kundklubb Flower Club så kan du samla poäng på varje köp du gör. En krona motsvarar ett poäng och varje 1000 poäng ger dig 25 kr i bonus att handla för. Som medlem har du alltid 5% rabatt på alla dina köp och då och då dyker det upp specialerbjudanden som enbart gäller för deras medlemmar.

Dessutom får du som medlem alltid personliga rabatter och rabattkoder som du får tillgång till via mejl eller direkt på din sida hos Interfloras kundklubb.

Rabattkod interflora

Det finns många sidor som vid olika tillfällen erbjuder rabattkoder på interflora. Ibland förekommer det samarbeten med andra företag, vilket gör att du kan få rabatt på interflora när du köper en produkt eller tjänst av det företaget. Vid vissa tillfällen annonserar exempelvis olika kvällstidningar om rabattkod blombud eller kupongkod interflora där du enkelt kan trycka dig vidare direkt till deras hemsida.

Erbjudandena brukar oftast vara tidsbegränsade och kan se lite olika ut beroende på kampanj. Det kan vara extrapris på rosor inför alla hjärtans dag eller någon variant av “2 till priset av 1” inför studenttider. Du kan också få olika erbjudanden om till exempel 20% och liknande. Några exempel på hur olika erbjudanden kan se ut är:

  • Medlemsrabatt! Spara 15% på juni-buketten!
  • Skicka en bukett på mors dag och få med en lyxig chokladpralin utan extra kostnad.
  • 10% rabatt på din beställning under hela helgen.
  • 12% rabatt för alla nya medlemmar!

Studentrabatt interflora

Att du som student kan ha det lite kärvt ekonomiskt är du absolut inte ensam om. Det borde dock inte hindra dig från att kunna visa uppskattning och förgylla någons dag med ett blombud. Så länge som du har ett giltigt studentkort ger Interflora studentrabatt dig alltid 13% rabatt på dina köp via mecenat eller studentkortet.

FAQ – Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar leveransen av min beställning och hur vet jag att den kommit fram?

Om du har gjort din beställning innan klockan 14:00 så kommer din interflora leverans samma dag, innan klockan 20:00 till privatpersoner och senast 16:00 till företag. Varje butik har individuella leveranstider. Vill du kunna bestämma en mer exakt tid för leveransen så finns alternativet Expressleverans.

När blommorna har kommit fram till mottagaren får du en bekräftelse till din e-post. Det här gäller bara beställningar som skickas via Interfloras blommogram (buketter och krukväxter). Har du beställt en presentbox som skickas via Postnord så gäller deras ordinarie leveranstid och du behöver själv hämta ut paketet. Har du köpt en stor krukväxt som är en beställningsvara så tar leveransen 7-10 dagar och den kommer fram till din dörr.

Kan interflora skicka blommor till någon som inte bor i Sverige?

Ja det kan du. Interflora levererar till över 150 länder världen över. Du kan dessutom få leverans samma dag till många platser i Europa, Sydamerika och USA. Dock är det så, på grund av tidsskillnaden, att blommor som du skickar till Kina, Australien, Japan eller Thailand kan komma att levereras dagen efter.

Vilka sätt kan jag använda för att betala?

Det finns flera sätt du kan betala för din beställning. Du kan använda ditt interflora presentkort om du har ett. Det går givetvis lika bra att betala med kort, de accepterar VISA, Mastercard, Eurocard och American express. Du kan också betala med Swish eller be att få en faktura via Klarna. Väljer du faktura så tillkommer en expeditionsavgift på 29 kr och du måste betala inom 14 dagar. Du kan även välja att dela upp din betalning via Klarna så länge du betalar minst 50 kr/ månad eller betala via Klarna Direkt.

Kan jag skriva en längre personlig hälsning i kortet och göra andra ändringar i min beställning?

Ja det kan du. Om du vill fortsätta att skriva när rutan för korttext är full så kan du fortsätta i rutan under som heter “Instruktioner och mer info”. Om du behöver ändra något i din beställning så kan du kontakta deras kundtjänst som gärna hjälper till. Det är förutsatt att butiken inte gjort beställningen och är på väg att leverera den. Du kan kontakta deras kundtjänst via e-post, telefon och Facebook messenger.